Theater Tim

‘Laat je je eigenheid niet afnemen. Er zijn al genoeg marionetten’.

(www.dekikkerendeput.nl)

Samen met Iris Bappler van het marionetten ’theater Tim’ uit Lelystad geef ik voorstellingen voor kinderen en volwassenen. Iris maakt de poppen zelf en samen met haar partner maakte zij het poppentheater. Uit de handen van Iris is Tim & zijn theater geboren.

marionet  22 jan 2020 (2)web2018-02-02 15.48.03

Met de prachtige marionetten geven we in een echt poppentheater voorstellingen met veel humor, maar toch ook wel met wat spanning.

Middels het poppen theater willen we aandacht geven aan zaken als ‘pesten’, ‘opzoek naar geluk’ en ‘natuurbescherming’ op een interactieve manier, vanuit een artistieke invalshoek.

Tim beleeft samen met zijn vrienden allerlei avonturen en ontmoet dieren in zijn zoektocht naar een oplossing voor een groot probleem! Dekinderen maken kennis met het medium marionettentheater en na de voorstelling met de marionettenpop(pen).

Bent u geïnteresseerd kijk dan op: www.theatertim.nl

Irismethoedweb 1

Iris Bappler stelt zich voor; ik kom oorspronkelijk uit Duitsland en woon al enkele jaren in Nederland. Van beroep ben ik sociaal-pedagogisch medewerker en sociaal-psychologisch therapeute. Mijn focus is werken met emoties.

In Duitsland heb ik vele jaren met kinderen gewerkt, met en zonder beperkingen, in een kleuterschool en in een tehuis.