Luisterkindwerker

‘Een energetische verbinding van hart tot hart van ziel tot ziel’

 

Bij de luisterkind methode wordt gebruik gemaakt van het natuurlijk vermogen van de mens om op afstand contact te maken met de ander.

Met de luisterkind methode, ontwikkeld door Diana Hendriks, wilde ik kennis maken om te leren vertrouwen op mijn weten, of intuïtie. Dat is gelukt en nog veel meer dan dat.        Ik ben meer dan verrast en super enthousiast.

Het vraagt van de aanvrager geen tijd, geen reistijd en de ingeslagen weg is niet oneindig. Met één afstemming kan je een tijd voort.

In de afstemming herken je jezelf en worden je handvatten aangereikt, waar je mee aan de slag kunt. Je onderbewuste verteld in de afstemming wat je nodig hebt en hoe je dat kan doen.

Wat heb ik nodig om een afstemming voor je te maken;

  • je toestemming (vanaf 10 jaar)
  • een foto waar je alleen opstaat
  • je voor- en achternaam
  • je geboorte datum
  • je gezinssituatie (voor volwassenen vroeger en nu)
  • een vraag (of meerdere vragen)

Met welke vragen kan je terecht? Met alles waar een vraagteken achter past.

Voor je kind; Waarom is hij/zij* zo op papa gericht, hoe komt het dat hij* zo slecht slaapt? Waarom is hij* bang voor trappen? Waarom is hij in de klas zo slecht op zijn plek?

Voor jezelf; Waarom ben ik zo onzeker? Komt mijn eigen praktijk van de grond? Er hangt altijd zo’n negatieve sfeer om mij heen, wat is dat?

Dit is slechts een kleine greep uit de vele vragen die mogelijk zijn. Voor overleg stuur een mail naar; williekuper@wilvrijuit.nl of bel met 06-192 96 323

Een afstemming kost €75,-

 

Reacties die ik mocht ontvangen;

“dankzij jouw afstemming zijn de bijzondere uitspraken van ons kind voor ons heel helder, erg mooi

“bij onze dochter heerst er echt rust over haar momenteel. Ze voelt zich gehoord en durft zichzelf te zijn. Het lijkt net als of ze nu ze weet dat ze mag zijn wie ze is, en dat niks gek is, ze helemaal los gaat”.

“ze ging de afstemming zelf voorlezen, mooi om te zien, sommige stukjes raakte haar heel erg, er rolde tranen over haar wangen”.

“je bent een bijzondere vrouw, Willeke”.

“bijzonder dat je Tinkerbell noemde in de afstemming, vroeger had ze een onzichtbaar vriendinnetje; Tinkerbell”.

“je doet mooi en dankbaar werk. We hebben er veel aan gehad”.

“ik vind het mooi om te zien hoe deze gesprekken die je met de kinderen hebt ons als gezin verbindt. Hoe het mijn man en mij de ogen opent. De thema’s die worden benoemt zijn ook echt wel thema’s waar we soms mee worstelen. Het is veel allemaal, maar we doen ons best. Het mooie is dat het op papier staat en we het regelmatig even terug kunnen lezen”.

“ik ben nog steeds onder de indruk van de afstemming die je had gedaan”.