Ik ben Willeke

‘Volg je hart dat klopt altijd’. 

(Loesje)

 

Mijn naam is Willeke Kuper- Groenenberg (1965). Mijn levenspad, levenservaring en zoektocht hebben mij geleid langs diverse opleidingen: (oncologie en wijk-) verpleegkundige, theologische vorming voor gemeenteleden, intuïtieve ontwikkeling, quantum touch, stembevrijding, ‘coaching rondom kanker’, yin yoga, hypnose, spirit coaching, koud water zwemmen en luisterkindwerker. De jaartraining natuurmagie volg ik momenteel bij Manon Tromp.

Mijn drang om me persoonlijk te ontwikkelen zal niet stoppen. Ik ben nieuwsgierig in wie ik ben en in wie jij bent. Wat jou en mij beweegt.

acceptatie

Mijn passie ligt bij creatieve expressie (ik voel me vooral stembevrijder), (intuïtief) zingen, tekenen, bewegen en poppenspel. Ik heb gemerkt dat het mij enorm geholpen heeft om mij te bevrijden van dingen waar ik last van had. Het is niet dat ik ‘verder’ ben dan jij, elke keer dienen zich weer stukken aan die ervaren en geheeld mogen worden. Ik sta open om alles wat zich in mij aandient aan te kijken en mee te ver-werken.

Ik luister, ik ervaar en laat door mij heen stromen wat zich aandient. Ik ben goed in zorgen, mensen helpen hun kracht te vinden en luisteren. Mijn ervaring is dat praten kan helpen, maar dat dat grotendeels in het hoofd gebeurt, terwijl het creatieve proces verder gaat.