Ik ben Willie

‘Volg je hart dat klopt altijd’. 

(Loesje)

 

Mijn naam is Willie Kuper- Groenenberg (1965). Mijn levenspad, levenservaring en zoektocht hebben mij geleid langs diverse opleidingen: (oncologie en wijk-) verpleegkundige, theologische vorming voor gemeenteleden, intuïtieve ontwikkeling, quantum touch, stembevrijding, ‘coaching rondom kanker’, yin yoga en hypnose. Momenteel volg ik een ‘lifechanger licht’ bij spirit coaching o.l.v. Mahatma Revier. Mijn drang om me persoonlijk te ontwikkelen zal niet stoppen. Ik ben nieuwsgierig in wie ik ben en in wie jij bent. Wat jou en mij beweegt.

acceptatie

Mijn passie ligt bij creatieve expressie, (intuïtief) zingen, pastel tekenen en poppenspel. Ik ben goed in zorgen, mensen helpen hun kracht te vinden en luisteren. Mijn ervaring is dat praten kan helpen, maar dat dat grotendeels in het hoofd gebeurt, terwijl het creatieve proces verder gaat.