Agenda

Workshop: Intuïtief Schilderen & Stembevrijding  

Voor de doelgroep van het Toon Hermans Huis Dronten organiseer ik met regelmaat de workshop: ‘Zing & Schilder’.

 

IMG_20160228_192853

Stembevrijding 

Momenteel organiseer ik ‘samenzingen’.

 

16 april 2018 heb ik een 3 uur durende workshop stembevrijding gegeven op ArtEZ, aan studenten van het 2e leerjaar in het blok educatie, van de leerrichting; ‘docent beeldende kunst en vorming’.

De workshop had de volgende inhoud: Hoe gebruik je je stem, stem gebruik, adem, bewustzijn, aarden & gemak en moeiteloosheid. D.m.v. verschillende oefeningen liet ik de studenten hun stem, aarden en ademen, bewustzijn, gemak en moeiteloosheid ervaren.

Enkele reacties:

* als er al gene was, was deze snel verdwenen, je bied een veilig onderzoek klimaat

* het gaat over je lichaam

* metafoor, vertaalslag docent en praktijk was behulpzaam

 

8 september 2018 staat een workshop voor een koor gepland. Aan het begin van het seizoen willen zij een gezellige start maken. Hier volgt later meer informatie over.

 

Stemcaravaan

Je kunt kennis met de stemcaravaan maken tijdens:

* Jubileum opendag 25 jarig bestaan academie voor de Klassieke Homeopathie 17 maart,     zaal open vanaf 13:30 uur. De opening start om 14:00 uur te Zwolle; ROC Landstede,       Dokterspad 2 en te Amsterdam; Het Vossius Gymnasium, Messchaertstraat 1.

* Boekpresentatie, ‘Weg van de mens’ gezamenlijk project van; Marja van ‘t Wel en             Marinus van den Berg, 18 maart, 15- 16:00 uur, het Brandpunt, Laan van Emiclaer,           Amersfoort. Zaal open vanaf 14:30 uur.

* Festival OORD, te Emmeloord, zaterdag 21 juli 2018

* Taribush Kuna festival, te Dwingeloo, 27, 28 & 29 juli 2018

 

Bewust Dronten

waar ik bij aangesloten ben, organiseert in 2018 lifestyle avonden. Aan die thema avonden werk ik mee. Er is een mogelijkheid om kennis te maken met mij en stembevrijding.

www.bewustdronten.nl

 

Mantra zingen bij Jan Kortie, inspirerende en ontspannende avonden waar er mantra’s gezongen worden, waar je helemaal welkom bent met alles wat er in je is. Bij deze avonden mag ik assisteren en zorg dragen voor een veilige bedding.

2 februari, 2 maart, 30 maart, 20 april, 25 mei en 22 juni 2018, te Amsterdam

Voor informatie en kaart verkoop, zie www.jankortie.nl

 

En verder…

in de loop van het jaar zullen er nieuwe activiteiten bijkomen v.w.b. intuïtief schilderen en stembevrijding, ik nodig je uit om af en toe op deze site te kijken.